Waterleidingen

Een lekkage in uw leiding kan de continuïteit van uw bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen of kan zorgen voor hoge kosten. Met onze speciale meetmethodes kunnen we uw lekkage snel detecteren, of de leiding nu diep onder de grond ligt of meer aan de oppervlakte. Ook de afdekking (bijvoorbeeld beton of zand) en de diameter van de leiding spelen geen enkele rol.


Lekkage waterleiding

Juist door onze unieke meetmethode, kunnen uw installaties tijdens het onderzoek in de meeste gevallen gewoon in gebruik blijven. Het is immers niet mogelijk om de sprinklerinstallatie van een bedrijf zomaar uit te zetten of de stadsverwarming een dag uit te schakelen. We brengen exact voor u in kaart waar de lekkage zich bevindt en u kunt vervolgens zelf beslissen wie u inschakelt voor de reparatie ervan. We werken dus altijd onafhankelijk.

Lekkage aan de waterleiding

Preventief onderzoek

Ook preventief onderzoek komt steeds vaker voor en is economisch zeker de moeite waard. Voor recreatiebedrijven zoals campings of bungalowparken kan structureel preventief onderzoek zorgen voor grote kostenbesparingen. Door wortelgroei of een slecht onderhouden of verouderd leidingnetwerk, kunnen eenvoudig lekken ontstaan. Vanwege een wisselend aantal gasten of bijvoorbeeld een mogelijke uitbreiding van het bedrijf denkt u bij stijgende waterkosten vaak echter niet meteen aan een lek. Preventief onderzoek kan dan uitkomst bieden: we sporen lekkages tijdig voor u op en voorkomen zo dat u teveel betaalt.

Ook wanneer u nieuwe leidingen in gebruik gaat nemen, is het belangrijk preventief onderzoek uit te laten voeren. We raden u aan ons al in te schakelen bij het vullen van de leiding, zodat wij meteen ons onderzoek kunnen starten wanneer de druk niet goed blijkt te zijn. Op deze manier kunnen we lekkages snel opsporen, veel sneller dan wanneer u ons pas in een later stadium inschakelt.

Interesse? Neem contact met ons op

Bel +31 (0)418 661131 stuur een e-mail